📊 Statistik for jats
Gennemsnitlig rating: 6.69
| Dato | Ret | Din rating |
|---|---|---|
| 2025-10-24 | Kylling i karry med grøntsager, tomat, bambus, dertil chutney(Allergener:Selleri, Mælk) | 8.0 |
| 2025-10-22 | Fiskefrikadeller med kartofler i ratatuille(Allergener:Mælk, Æg, Gluten) | 5.8 |
| 2025-10-21 | Tortillas med oksekød, grøntsager, ris og ost, dertil salsa, jalapenos og cremefraiche(Allergener:Gluten, Mælk) | 7.0 |
| 2025-10-20 | Stegt kyllingebryst med timian, løg og peberfrugt dertil pasta(Allergener:Gluten) | 6.5 |
| 2025-10-14 | Kødsauce af okse med rodfrugter, azuki spirer, løg, tomat, hvidløg, chili, dertil pasta og parmesan(Allergener:Selleri, Svovldioxid, Gluten, Mælk, Æg) | 7.0 |
| 2025-10-08 | Stegt kyllingelår med karrysauce og ris dertil chutney | 7.0 |
| 2025-10-07 | Karbonade af gris med grønærter og kartofler(Allergener:Mælk) | 7.5 |
| 2025-10-06 | Æggekage med kartofler, porre, karry dertil grovbrød og sennep(Allergener:Æg, Sennep) | 3.0 |
| 2025-07-31 | Kødsauce af okse med rodfrugter og urter dertil pasta(Allergener:Gluten, Selleri) | 7.5 |
| 2025-07-30 | Wok ret asiasisk inspireret med gris,rodfrugter, urter, dertil ris(Allergener:Selleri, Soja) | 6.0 |
| 2025-07-28 | Kyllingefrikadeller med pasta vendt i krydret tomat(Allergener:Gluten, Mælk, Svovldioxid) | 7.0 |
| 2025-06-12 | Fiskefrikadeller sprøde grøntsager i urtecreme.(Allergener:Gluten, Mælk) | 5.8 |
| 2025-05-15 | Rosmarin stegt skinke af gris ristede rodfrugter, flødekartofler(Allergener:Selleri, Mælk) | 8.5 |
| 2025-05-01 | Labskovs af gris, løg, kartofler, rodfrugter, krydderier. dertil rødbeder, kold smør og rugbrød.(Allergener:Ingen allergener i denne ret) | 6.8 |
| 2025-04-10 | Kalkun gryde rodfrugter, porre, tomat, løg, dertil stegte kartofler(Allergener:Selleri) | 8.0 |
| 2025-04-08 | Karry gullasch med oksekød, løg, rodfrugter, champignon, tomat. dertil ris, ananas, rosiner.(Allergener:Selleri) | 7.0 |
| 2025-04-07 | Kødboller Italian style, tomat, rødfrugter, peberfrugt, hvidløg, dertil pasta(Allergener:Gluten, Selleri) | 5.3 |